Bodø Glimt Førr Evig / Glimt-akademiet FFO / Bodø/Glimt / Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020.

Et levende idrettslag er viktig for levende . Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Buy this design or create your own original keep calm . Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . For nye kunder i norge kan det hende at moms .

For nye kunder i norge kan det hende at moms . Skal kjempe om poeng mot Viking / Bodø/Glimt
Skal kjempe om poeng mot Viking / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. For nye kunder i norge kan det hende at moms . Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020.

Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt.

Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020. I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Buy this design or create your own original keep calm . Ka vi sku gjort uten havet? Et levende idrettslag er viktig for levende . Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Havet førr evig, glimt førr evig! Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. For nye kunder i norge kan det hende at moms .

Buy this design or create your own original keep calm . Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Havet førr evig, glimt førr evig! Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . Ka vi sku gjort uten havet?

Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Glimt starter opprustingsaksjon / Bodø/Glimt
Glimt starter opprustingsaksjon / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Buy this design or create your own original keep calm . Ka vi sku gjort uten havet? Et levende idrettslag er viktig for levende . Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Havet førr evig, glimt førr evig! Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til.

Takk for en helt magisk kveld på aspmyra.

Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Buy this design or create your own original keep calm . Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . For nye kunder i norge kan det hende at moms . Et levende idrettslag er viktig for levende . Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020. Ka vi sku gjort uten havet? Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til.

Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Havet førr evig, glimt førr evig! Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020. For nye kunder i norge kan det hende at moms .

Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020. Se høydepunktene fra seierskampen / Bodø/Glimt
Se høydepunktene fra seierskampen / Bodø/Glimt from www.glimt.no
For nye kunder i norge kan det hende at moms . Havet førr evig, glimt førr evig! Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Et levende idrettslag er viktig for levende . Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020. Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt.

Havet førr evig, glimt førr evig!

Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . Havet førr evig, glimt førr evig! For nye kunder i norge kan det hende at moms . Buy this design or create your own original keep calm . Et levende idrettslag er viktig for levende . Ka vi sku gjort uten havet? Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020. Takk for en helt magisk kveld på aspmyra.

Bodø Glimt Førr Evig / Glimt-akademiet FFO / Bodø/Glimt / Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020.. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Passer kanskje fint i lag med gullpilsen som et minne om den fantastiske sesongen for fk bodø/glimt i 2020. Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Havet førr evig, glimt førr evig! I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne .